5. Alguna cosa de control de pedreres

La setmana: Salva: Pel que fa a topografia, justificació de límits (el cas dels metres perduts que si que existien, l’importància de les fonts i que cada cas és diferent), La finca no té el titular correcte i s’ha d’actualitzar. La problemàtica on el Cadastre no vol canviar el nom. EStudi: Plànol antic del cadastre, fonts orals (gent gran) pista (carretera), ajuntament documents construcció carretera. I també l’aixecament dels alçats d’un pont. Oriol: Hort i gallines, retrobades familiars i Sant Joan, reunió Grup de Muntanya, pressupostos topografia + làser escàner, control de cantera, proves làser escàner + continguts. Marc: Pressupost aixecament topogràfic bàsic cotes estructura + replanteig. Tira endavant! Web. Treballant amb Genesis. Marxandatge. i altres coses: Rehabilitació… Sortida muntanya La Garrotxa. Torno a conduir en 3 mesos. Reparació tenda acampada. Sembla que la bici s’enredereix. Pressupostos setmana passada Standby. Informes de validació gràfica negatius. La gent s’espanta…. Tema de la setmana: Aquesta setmana l’Oriol ens parlarà de Control de pedreres: “La veritat us farà lliures” (Joan 8, 31-42). Cubicatge. Competència dels topògrafs. Temps de coneixença amb la pedrera. Propietat i extractora. Freqüència visites. Mesures directes i extrapolacions.. Tips: Salva: Brooks England. Oriol: Mil anys pels Camins de l’Herba, llibre. i Marc: Gravit Designer (Software gratuït de disseny estil Adobe Illustrator)..