7. Programant aplicacions per cartografia amb Andreu Alvarruiz

Aquesta setmana en Marc ha realitzat l’aixecament topogràfic i replanteig a un recinte firal, ha continuat treballant amb la delimitació d’un aixecament recent, i entre altres coses té moviment de nous pressupostos per fer i acceptats. L’Oriol segueix “esclavitzat” amb l’escaneig d’una feina del Salva, té en marxa el topogràfic d’unes depuradores i també segueix amb la línia de pressupostos i futures feines a fer. El Salva va de bòlid, també té força peticions de pressupostos, té en marxa l’escaneig amb l’Oriol, ha publicat en nou mapa de Catalunya de senders i ha passat per impremta amb una nova tirada del mapa de Vic. I novetat al podcast!! Entrevista a la vista! Aquesta setmana l’Andreu Alvarruiz de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, tot un luxe!