9. Alguna cosa sobre GML’s d’edificacions

Aquesta setmana en Salva ens comenta que va molt carregat de feina, li han acceptat un projecte d’inventaris d’incidències amb la vegetació i infraestructures i a Monteditorial han tret un nou conjunt de mapes del Meridià Verd. L’Oriol ha tingut problemes amb una delimitació, ha rematat l’escaneig que porta entre mans amb en Salva i ens explica que van fer un dinar amb productes 100% casolans. En Marc ha rematat un topogràfic a Sant Pol de Mar i ha iniciat el d’una carretera a Olivella. Per altra banda estrena samarretes de Geolegnia. El tema de la setmana tracta un tema suculent: els GML’s de construccions! Els tip de la setmana per part del Salva és l’Hipermapa de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *