10. Alguna cosa sobre Xarxes Geodèsiques

Aquesta setmana tornant de vacances en Marc ha realitzat un topogràfic d’una parcel·la amb interiors de la construcció, ha iniciat el de delimitació d’un karting, li tornen temes antics i entre d’altres coses li arriben pressupostos a fer. L’Oriol té l’endarreriment per iniciar un escaneig, està preparant una acta de delimitació, ha llogat un nivell electrònic per demà i està treballant amb el material promocional de làser escàner. En Salva a part de certificats de georeferenciació, projectes de segregació i projectes de senyalització ens destaca l’aixecament topogràfic de dos cementiris i que tenen una vacant de topògraf. L’Oriol, amb anys d’experiència a l’ICGC, ens parla de les Xarxes Geodèsiques (Marcs de referència). En Salva ens regala un nou tip, la app. Yuka.