16. Alguna cosa sobre… GML’s! Sorpresa!

Aquesta setmana en Marc ha rematat els topogràfics urbans que va iniciar la setmana passada per encarar un nou projecte al Sincrotró Alba. L’Oriol ha realitzat un topogràfic amb exteriors i interiors amb làser escàner, ha continuat amb acords tècnics a la cantera entre d’altres. En Salva porta uns dies més tranquils però amb molts fronts oberts, ens destaca com va pressupostar una feina amb el client al costat, han reenganxat el mapa del Canigó i tancant tema de projectes de camins. Avui i com a tema recurrent al nostra dia a dia parlarem obertament de situacions que ens trobem amb els certificats de georefrenciació. Us deixem l’enllaç dels tips de la setmana: Educima i el twitter del Colegio de Registradores: @registrador_es i @registrador_r

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *